Brood- en banketbakkerij Theo Hoek uit Schipluiden is de nieuwe loot aan de boom van bedrijfspartners van de Midden-Delfland Vereniging. ‘Wederom een goed voorbeeld van verbondenheid tussen de landschappelijke cultuur en regionale economie. Theo en Karin, van harte welkom als MDV Partner!’, aldus voorzitter Koos Karssen die namens de vereniging de samenwerkingsovereenkomst ondertekende.

Theo en Karin Hoek zijn ondernemend. Naast de vertrouwde bakkerij zijn zij enige jaren geleden een tearoom en een zomertuin begonnen. Voor de deur van hun zaak aan de Dorpsstraat hebben zij bovendien een terras. Voor fietsers en wandelaars die genieten van Schipluiden en omgeving, een ideale stop voor koffie, thee of fris al dan niet met iets zoet of hartigs.

MDV Partners
Ondernemers die zich bij MDV Partners aansluiten, laten zien dat ze het Midden-Delflandgebied een warm hart toedragen en dit willen behouden en versterken. Zij profileren zich als maatschappelijk betrokken ondernemingen (MVO) en dragen bij aan de toekomst van het prachtige veenweide- en polderlandschap. Dankzij de bijdrage van de ondernemers kan de vereniging blijven werken aan tal van activiteiten.

De andere MDV Partners zijn Golfbaan Delfland, PartyCentrum Onder Ons, 2administrate, Westvest Notarissen, B&B Rechthuis van Zouteveen, Technisch Installatiebedrijf Van den Berg en Uitgeverij Westmedia.

Meer weten? Neem dan contact op via [email protected] of 06 – 42105407.

In het nieuws:

https://www.uitgeverijwestmedia.nl/issuu/de-schakel-middendelfland/ (pag. 7 in De SchakelMD van 18 mei)