Muzikale Midden-Delfland Dagen op koers

De voorbereidingen van de Midden-Delfland Dagen op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni zijn alweer in volle gang. Het thema ‘Midden-Delfland, daar zit muziek in!’ slaat aan en heeft al heel wat creativiteit en aanmeldingen opgeleverd. Last minute aanmeldingen zijn nog van harte welkom.

Locaties
Een aantal grote locaties tekent zich al af, waar koren, orkesten en individuele musici letterlijk van zich zullen laten horen in een gevarieerd programma.

Zowel bij de Zwethzone, als in Den Hoorn, bij World Art Delft/Hoeve Ackerdijk, Schieveen, de Zuidbuurt en de dorpskernen van Schipluiden en Maasland zullen diverse musici die zich hebben aangemeld een passende locatie vinden.

Last minute aanmeldingen
Er zijn locaties die musici van naam en faam uitnodigen. Maar ook wie het thema ‘muziek’ basaler of ludieker wil benaderen, kan zich nog aanmelden.

Reageer graag zo spoedig mogelijk, ook als u nog erover nadenkt en in de oriëntatiefase bent. ‘Want wij kunnen u vast verder helpen bij het vinden van de juiste setting en locatie!’, aldus Martin Visser namens de werkgroep Midden-Delfland Dagen.

Voor informatie of aanmelden neem contact op via [email protected] of bel 06 – 42 10 54 07.

2018-01-30T23:28:13+00:00januari 30th, 2018|Categories: Activiteiten, Midden-Delfland Dagen, Nieuws, Stad-Land, Vrijwilligers|Reacties uitgeschakeld voor Muzikale Midden-Delfland Dagen op koers