Op zaterdag 16 juni en zondag 17 juni vinden de muzikale Midden-Delfland Dagen plaats.  Help je graag een handje mee, kun je bijvoorbeeld twee uurtjes vrijmaken om in een informatiestand te staan, kom dan woensdagavond 23 mei naar De Koe. Vele handen maken licht werk!

De Midden-Delfland Vereniging organiseert het MDD-weekeinde (met als thema: Midden-Delfland daar zit muziek in!) om iedereen te laten genieten van al het moois dat het Midden-Delflandgebied biedt. Bezoekers kunnen bij stands van de vereniging terecht voor informatie over programma, wandel-, fiets- en vaarroutes en de laatste ontwikkelingen in het gebied. En natuurlijk kunnen mensen zich aanmelden als lid.  ‘Het blijft altijd een verrassing wat voor leuke gesprekken je hebt bij de kraam’, aldus Ria Zeeuw.

Informatiemedewerkers gezocht
Tijdens het weekeinde zijn rond 45 informatiemedewerkers in touw. De vereniging zoekt versterking voor de bestaande groep medewerkers. ‘Misschien heb je nog een buurman of buurvrouw, familielid of kennis die het ook leuk zou vinden om een paar uur (met twee uur zijn we al blij) in een stand te staan. Iedereen is van harte welkom’, aldus Martin Visser van de MDD-werkgroep.

Woensdag 23 mei 19 uur in De Koe
Woensdag 23 mei vanaf 19 uur vindt in gebouw De Koe (Burg. Musquetiersingel 40, 2636GG Schipluiden) een informatie- c.q. instructieavond plaats. Tijdens deze gezellige avond wordt je bijgepraat over MDD-activiteiten, onderwerpen die spelen in het gebied en voor de vereniging, en krijg je tips over hoe je mensen te woord kunt staan.

Ben je op 23 mei verhinderd en heb je wel interesse om af en toe in een stand te staan (samen met een tweede medewerker die we regelen, of wie weet weet je zelf iemand). Laat het ons weten via standcoördinator Roos Heijdra: roos@middendelflandvereniging.nl