‘Het was de ideale seizoensstart voor de informatievrijwilligers van de Midden-Delfland Vereniging. Tijdens het Kom in de kas-weekend van 6 en 7 april stonden we met de kraam bij paprikakwekerij Rainbow aan de Herenwerf in Maasland.  Toegegeven, we hebben wel eens in een landelijker omgeving gestaan, maar eenmaal binnen was er volop groei en bloei.

De organisatie was tot in de puntjes verzorgd en bij de kramen stonden prachtige bloemstukken en zelfs een koffieautomaat. Het was twee dagen lang een gezellige drukte. De acht in duo’s ingezette vrijwilligers waren, in volgorde van opkomst, Klaas en ik (Ria), Roos en Hans, Thea en George en Riet en Gerard. En over belangstelling hadden we bepaald niet te klagen.

Er waren van begin tot eind leuke gesprekken, ook met bezoekers die al (lang) MDV-lid waren. Veel belangstellenden namen een gewone of speciale Midden-Delfkrant en folders mee naar huis en we konden in totaal negen nieuwe leden noteren. Kortom, het was een gezellig en welbesteed weekend in de kas.’
(bijdrage en foto van Ria Zeeuw)