Mooi wandelen in Delfland, kan dat? Dijkgraaf Piet Hein Daverveldt beantwoordt die vraag met een volmondig ‘ja’ in zijn voorwoord van een gloednieuwe gids met wandelingen in stad en ommeland van Delft.

Het Midden-Delflandgebied komt ruim aan bod. Auteur Cock Hazeu uit Delfgauw zwaait lof toe aan de Midden-Delfland Vereniging en de werkgroep Paden die de 40 Ommetjes en 15 langere wandelingen uitzette. Hij wijdt aandacht aan de verlengde A4; tussen de naslagwerken achterin de gids staat het door de vereniging uitgegeven boek Polderen over de A4 in Midden-Delfland. Inpassing en compensatie. 

De elf rondwandelingen die in de gids mooi staan beschreven en zo helpen het landschap en zijn geschiedenis te ‘lezen’, leiden vanuit Delft door de polder om uiteindelijk de Noordzee te bereiken. Denk aan Hoek van Holland/’s-Gravenzande en Kijkduin/Zandmotor met ook een uitstap vanuit Rijswijk.

Kortingsactie
Speciaal voor leden van de Midden-Delfland Vereniging heeft uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig de kortingsactie voor deze wandelgids verlengd tot en met zondag 21 juli. Bij bestelling via de website www.gegarandeerdonregelmatig.nl onder vermelding van de kortingscode MDV2019 betalen MDV-leden € 10 tegen normaal € 16,95!