Laden Evenementen

Speciaal voor leden van de Midden-Delfland Vereniging

Ism onze partner Golfbaan Delfland organiseert de vereniging zaterdag 31 augustus een besloten toernooi voor geoefende golfers en een proefles/clinic voor hen die kennis willen maken met het golfen. Bent u die liefhebber en/of nieuwsgierig naar deze golfbaan ‘om de hoek’? Na afloop liggen leuke prijsjes klaar voor beste toernooispeler en talent.

Programma
14 uur
Ontvangst in de Brasserie met koffie/thee, en graag melden bij de wedstrijdleiding
14.15 uur
Start golftoernooi (deze ronde duurt ca. 2 uur)
14.30 uur
Proefles/clinic voor ca. 10 personen olv PGA-gekwalificeerde golfprofessional. Clinic van ca. 2 uur, minimale deelname 6 personen, 1,5 uur techniek op de drivingrange, putting en chipping green, en daarna het geleerde in de praktijk brengen op het ‘echte gras’ door het spelen van één of meer holes op de par3 Challenge Course.
16.15 uur
Binnenkomst voor een drankje met bittergarnituur
16.45 uur
Prijsuitreiking

Voor de golfers worden starttijden gereserveerd voor 9 holes op de Championship Course (grote baan). De green fee rekent u zelf af in de golfshop. Hiervoor is gekozen omdat veel spelers gebruik kunnen maken van hun eigen kortingkaart.

Eigen Bijdrage (af te rekenen op de dag zelf):
Voor deelnemers aan de clinic € 20 p.p., voor deelnemers aan het toernooi € 7,50 p.p (naast de green fee die u zelf afrekent), consumpties inbegrepen. NB sportief schoeisel verplicht.

Inschrijving:
Wilt u uw definitieve keuze voor toernooi of proefles graag doorgeven aan Lisa van Uffelen: [email protected]. of 06-42105407 

Zien we u ook op zaterdag 31 augustus?

Adres incl routebeschrijving:
Golfbaan Delfland, Abtsrechtseweg 1, 2636 HZ Schipluiden