• Dit event is voorbij.

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor elke vereniging. De Midden-Delfland Vereniging prijst zich gelukkig met een grote groep van enthousiaste mensen die zich inzetten als vrijwilliger op allerlei manier. Om ze te bedanken organiseren we een jaarlijkse vrijwilligersbedankavond,  dit jaar vindt die plaats op woensdag 14 februari vanaf 18.00 uur bij Partycentrum Onder Ons (Kerkpolderweg 8, 2625EB Delft). NB Graag vóór 1 februari aanmelden via [email protected], of M 06 – 10 19 40 79.