• Dit event is voorbij.

Zaterdag 16 juni en 17 juni vinden de Midden-Delfland Dagen plaats, de opening vindt plaats op zaterdag 16 juni 11.00u  (inloop vanaf 10.30u) bij de Babbersmolen, in het volkstuincomplex Vijfsluizen op de grens tussen Schiedam en Vlaardingen.

Het weekend staat bol van de muzikale kwaliteiten die het Midden-Delflandgebied te bieden heeft. Koren, orkesten, muziekverenigingen, bandjes en individuele musici treden op diverse locaties op. Ook de (muzikale) verbinding met en vanuit de stad wordt in het programma opgenomen. Kijk voor het programma op de (nieuwe) website: https://www.middendelflanddagen.nl/

De organisatie is in vertrouwde handen bij de Midden-Delfland Vereniging. Meer weten: [email protected], of M 06 – 42 10 54 07. NB Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Foto: Henk Groenendaal