• Dit event is voorbij.

Woensdag 11 april vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats. De zaal is open vanaf 19.30 uur, de vergadering begint om 20.00 uur. Locatie is Partycentrum Onder Ons (Kerkpolderweg 8, 2625EB Delft). Inmiddels vindt u op de website de bijbehorende stukken. Na de pauze is er een boeiende presentatie: ‘Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is’, verzorgd door Michel Kuijpers van de Vogelwerkgroep Midden-Delfland die ook actief is als reisleider bij Stichting Vogelreizen.

Zien we u ook op 11 april?