De Midden-Delfland Vereniging trekt naar Westland voor een stadsbijeenkomst bij het bedrijf Priva in De Lier (Zijlweg 3). Wees welkom!

De vereniging doet veel voor het mooie open landschap van Midden-Delfland. Er worden wegen en paden aangelegd, en bomen geplant. Zijn we daar tevreden mee? Of moet het anders? Meer of juist minder of anders? Wat speelt zich er allemaal af op de grens van stad en land?

Aftrap
Voorzitter Koos Karssen trapt deze gezellige en informatieve avond af. Daarna neemt Jeannette van Zeijl uit Kwintsheul, een actieve bezoeker van Midden-Delfland, het stokje over. Zij verbindt als het ware Westland en ons gebied: wat delen we en waarin verschillen we.

Uilenkenner Michel Kuijpers van Vogelwerkgroep Midden-Delfland vertelt na de pauze over de ‘nachtploeg’ van Midden-Delflandse vogels.

De toegang is gratis, wij trakteren. Wel graag even laten weten dat je (met eventuele introducés) komt aan Wil van Dalen: [email protected]nl, 06 – 10 19 40 79. Vanaf 19.30 uur staat de koffie met iets lekkers klaar. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Tot woensdag 29 mei!